Nye danske kartofler, med urter og sommergrønt

Mit træningsprogram

Jeg har den sidste halvanden måneds tid kørt et såkaldt “cutte” program, i forbindelse med mit forløb hos personlig træner. Det vil sige mange gentagelser og cardio i mellem hvert sæt, for at komme lidt ned i fedtprocent. Jeg kan lige så godt være ærlig – det var frygteligt! 😀 Jeg er bestemt ikke fan af cardio (udover en stille løbetur af og til), så det har været noget af en mundfuld at komme i gennem hver træning, når man kører så hårdt på, i en hel time af gangen. MEN når det er sagt, så har det været sjovt at prøve noget anderledes. Jeg er mest til de helt tunge vægte, men det her program har helt sikkert givet mig en bedre kondi, hvilket (tror jeg selv), har været årsagen til at jeg for første gang løb 10 kilometer den anden dag. Derudover har jeg kunne se forskel i spejlet i og med jeg pludselig har kunnet se markeringer og streger, som aldrig har været der før. Det klager jeg bestem ikke over! 😀

Landet ligger dog sådan, at jeg langt hellere vil nyde og se frem min træning end jeg vil piske mig selv igennem et hårdt program for udseendets skyld. Derfor er jeg tilbage til mit styrke program igen, hvilket passer mig fantastisk 🙂 Mit program er et forholdvis enkelt fullbody program med 4 øvelser, hvor jeg selv kan supplere efter lyst. Det er hammer dejligt med et program, der kan klares på maks. en time når man har travlt, men også kan lægge til, hvis man har god tid. Derfor varierer min træning også lidt for hver gang, men den kunne typisk se sådan ud (her har jeg suppleret med øvelser):

10 minutters opvarmning på løbebånd (en blanding af gang og løb)13595486_10210055941858124_209515886_n-2

  • 5 set af så mange pullups jeg kan tage. (Jeg har lige lært at tage pullups uden elastik. Når jeg ikke kan uden elastik mere tager jeg en af de tynde, for at udfordre mig selv mest muligt)
  • 5 set pistolsquats, med 2 gentagelser på hvert ben. (Kan du ikke lave dem, kan du alternativt sætte 2 stepbænke ovenpå hinanden og sætte og rejse dig på et ben fra dem. Det var sådan jeg lærte det)
  • 5 set med 5 gentagelser squats  @55 kg
  • 5 set med 5 gentagelser dødløft @60-65 kg
  • 5 set med 5 gentagelser military press @20 kg
    5 set med 5 gentagelser bænkpres @25 kg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye danske kartofler, med urter og sommergrønt