Du bliver aldrig tilfreds

Nye danske kartofler, med urter og sommergrønt

Jeg er pænt træt af kogte kartofler. Jeg kommer fra et hjem, hvor vi altid har spist rigtig gammeldags dansk mad. Dermed også mange kogte kartofler. Jeg synes de er kedelige og smagsløse. Min kæreste elsker til gengæld kogte kartofler og er meget ked af, at jeg aldrig gider lave dem. Jeg har dog fundet en måde at elske dem på alligevel, som er rimelig simpel. Den tænkte jeg at jeg ville dele med jer her (Selv tak)  😉

Du skal bruge (til 2-3 personer):

400-500 gram små nye kartofler
5 radiser
1 rødløg
3 spsk. rapsolie
Lidt dild og purløg
Salt
Saften af en halv citron

Kog kartoflerne i ca. 12-15 minutter (det kommer lidt an på størrelsen af dem). Si vandet fra og lad dem køle af til de er let lune. Hak radiser, rødløg og krydderurter og put dem i en skål sammen med kartoflerne. Hæld olie, citronsaft og salt over blandingen, rør rundt og server 🙂 Det virker måske meget banalt, men det pifter virkelig kartoflerne op når man tilsætter en nogle lækre urter og grøntsager til dem. I dag fik vi en hakkebøf og smørstegte asparges til – det var hammer lækkert og osede langt væk af sommer.13507045_10209985881626662_4036745663620501480_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du bliver aldrig tilfreds