Verdens bedste morgenmad

Grøn, forfriskende juice

Jeg har næsten lige haft fødselsdag, hvor jeg var så heldig, at min kæreste forærede mig en juicer. Jeg gik selvfølgelig i gang med at eksperimentere med det samme, og det er der kommet mange lækre forfriskninger ud af siden hen 🙂 En af dem, er denne grønne juice, som er frisk i smagen og perfekt til at slukke tørsten, på en varm sommerdag som i dag.
Ingredienser til 1 stort glas:
3 pærer
1/3 af en agurk
1 håndfuld grønne druer
1 skive citron
Ingefær efter smag (jeg brugte en knold på størrelse med det yderste pegefinger led)
Isterninger
Kør alle ingredienserne i gennem en juicer og server med det samme sammen med massere af is. Mmmm, det er altså ikke helt tosset! 🙂
Går du og overvejer at investere i en juicer, så kan jeg klart anbefale det. Du får nemt lidt mere grønt ind i hverdagen og du kan bruge mange af de rest grøntsager og frugter der er blevet lidt kedelige, så du undgår at smide det ud. Det bedste er selvfølgelig at købe en slowjuicer, fordi de bevarer næringsstofferne bedst. Men det er dyre. Min er bare en helt almindelig, og den passer fint til mit behov, da jeg kun juicer et par gange om ugen.
14088750_10210515618829761_2009827843_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste morgenmad