Sådan skal du spise efter styrketræning

10 tegn på, at du er ved at blive rigtig voksen

Jeg tænkte jeg lige ville komme med et lidt anderledes og indslag – det behøver jo ikke altid handle om sundhed 😉  Punkterne er muligvis inspireret af mig selv 😀

  1. Du er begyndt at sige “den gang jeg var på din alder”
  2. Du er gået fra at kunne slå alle slags blomster og planter ihjel (også kaktus), til lige pludselig at have et hjem der ligner botanisk have. Du kan pludselig alle navnene på dine planter og bruger alt for mange penge på at anskaffe blomster og planter til hjemmet/haven.
  3. Du er begyndt at nyde bare at være derhjemme en lørdag aften på sofaen med din dyne, hyggesokker og slik. Og du falder i søvn på sofaen klokken 22…
  4. Hvis du så endelig tager i byen og fester, så tager det lige pludselig 3 dage at komme ovenpå igen. Du kan heller ikke drikke hele natten og tage direkte i skole eller på arbejde bagefter længere, som du ellers altid har gjort.
  5. Mange (som i rigtig mange) af dine venner er begyndt at få børn. Tanken om selv at få børn en dag er måske heller ikke så fjern mere, som den var bare for nogle år siden.
  6. Når du er sammen med dine veninder mødes i ikke lige så tit på en smart cafe eller får en øl på et billigt værtshus mere. Nej i mødes hjemme hos en af jer, hvor i sidder og drikker filterkaffe og spiser småkager  sammen. Måske deler i også et par husråd med hinanden.
  7. Du er begyndt at samle på dit første stel. Her i huset er det Broste Copenhagen i alle mulige afskygninger. Min søster mener jeg har et problem..
  8. Du har måske et hus (eller har overvejet at købe et). Dvs. at du bruger dine weekender på at køre på genbrug isolere loft, eller fjerne ukrudt i haven.
  9. Du går ikke lige så meget op i din fødselsdag længere, som du gjorde tidligere. Du tager dig i at tænke “Gud bliver jeg allerede (indsæt selv alder)”. Nogle gange bliver du i tvivl om hvor gammel du er når folk spørger.
  10. Du bliver forarget over hvordan teenagere opfører sig. De drikker sig fra sans om samling, bruger make-up og har alt for lidt tøj på. De er jo kun børn!

Kan du nikke genkendende til nogle af punkterne? 🙂13128899_10209578855491263_1958115561_o

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skal du spise efter styrketræning