Jeg er taknemmelig for..

Jeg er her endnu!

Måske havde du helt glemt, at du en gang havde liket en side på Facebook, der hed Bodyinprogress. Og med god grund. Jeg har i lang tid fået utallige påmindelser fra Facebook, som minder mig om mine manglende opslag. Ikke desto mindre er jeg her igen. Bedre sent end aldrig ikke? 😉

Det er snart ved at være et års tid siden, at jeg sidst har blogget. På da værende tidspunkt stod jeg med en efterhånden halvstor babybule, en færdiggjort uddannelse en en barsel i sigte, hvor jeg havde mange planer for hvad jeg skulle nå. At blogge om den sidste del af graviditeten og mit nye liv som mor når baby kom, var nogle af de ting jeg havde glædet  mig, til at bruge tid på. Tingene bliver dog ikke altid, som man forventer 🙂

Efter afslutningen af min uddannelse i Januar 2017, var jeg træt. Sådan helt ind i knoglerne. Jeg og en medstuderende havde kæmpet et par måneder med vores bachelor opgave. Det var en kæmpe forløsning at klare eksamenen rigtig godt og endelig være færdiguddannet. Jeg brugte derfor nogle uger på “at komme til mig selv” ved at få set lidt til min familie og venner og ved bare at lave lige præcis, hvad jeg havde lyst til, nu hvor jeg havde tiden til det. Efterfølgende gik jeg ledig, idet jeg ikke havde de store udsigter til et job, inden min barsel i april måned. På daværende tidspunkt følte jeg egentlig, at jeg havde en del på hjerte, men hele mit fokus lå på at blive klar til babys ankomst – både praktisk og mentalt. Derudover havde vi valgt at rive halvdelen af stueetagen ned herhjemme, hvilket krævede en del arbejde, inden vi havde et reelt hjem at leve i igen. Så trods min ledighed, synes jeg der var massere at foretage sig, hvilket stjal tid fra bloggen. Min plan var dog, at når baby kom til, så ville jeg helt sikkert bruge lidt tid på bloggen igen.

Det blev april måned og næsten 3 uger før termin, vælger vores lille babypige, Freja, at komme til verden. Vi forelskede os straks i vores lille menneske, som vi få dage efter fik med hjem fra hospitalet og skulle til at starte en ny hverdag med. Det viste sig dog at skulle være lidt mere udfordrende at blive forældre, end vi havde forestillet os, da vi i 4 måneder stod med et barn som var rigtig ked af det. Derudover har Freja bare generelt aldrig været et nemt barn efterfølgende, så mange af de ting jeg havde forstillet mig at skulle i min barsel, er kun nået til tanken 🙂 Det er en længere historie omkring vores datter, men det er noget jeg forestiller mig at skrive et uddybende indlæg omkring på et tidspunkt.
Men sådan helt overordnet, så kan jeg vidst roligt sige, at jeg ikke har haft særlig meget tid, til egne interesser de sidste 9 måneder, hvor Freja har været i mit liv. Eftersom jeg ofte har været så udmattet, at jeg har kunnet sidde op og sove, så har bloggen ikke ligefrem været min 1. prioritet 😀 Jeg er dog nået til et punkt nu, hvor jeg igen kan overskue at skrive lidt og jeg glæder mig til at komme i gang.
I og med mit liv har taget en meget drastisk drejning, vil bloggen ikke kun handle om sundhed og træning længere. Jeg er simpelthen ikke der i mit liv mere. Jeg går stadig op i mad og træning, men moderskabet fylder bare rigtig meget i mit liv nu, så det ligger mig meget naturligt at belyse den del også, da jeg stadig lægger stor vægt på oprigtighed på bloggen.
Derudover har jeg rigtig spændende nyheder. Jeg står ikke helt “alene” denne gang. Jeg har for nyligt skrevet under på et meget spændende samarbejde, som jeg snart kan løfte sløret for. Jeg opdaterer jer lige så snart det sidste er faldet på plads.

Jeg har været SÅ spændt på at komme i gang og jeg glæder mig til igen, at dele stort og småt med mine læsere. Indtil videre må dette være ordene for nu, i hører mere fra mig snarest 🙂

26913525_10215372019116733_1054113705_n

1

  • Carsten

    God og inspriende læsning
    Ser frem til næste indlæg

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er taknemmelig for..