Rødkålssalat med honningristede valødder

Om at bære et lille hjerte under sit eget

Jeg har hele tiden, siden jeg oprettede min blog, bestræbt mig på at den ikke kun skulle indeholde opskrifter og sunde tips, men også fra tid til anden være mere personlig og handle om lidt dybere ting end det. Det er også derfor jeg vælger at skrive dette indlæg 🙂
Min kæreste og jeg, samt de nærmeste har vidst det et stykke tid. Forleden dag, blev det hele gjort offentligt. Vi skal være forældre!
Det er simpelthen så stort, at det kan være svært at sætte ord på. Nogen gange tør vi stadig dårligt tro på det, på trods af, at vi har set den lille bevæge sig til scanning og har et pænt billede af den stående på reolen herhjemme. Det er så vildt det det er på vej til at ske og vi glæder os som sindssyge til maj, hvor han/hun kommer til verden 🙂
Vi har planlagt det et stykke tid efterhånden. I slutningen af januar er jeg færdig med min uddannelse, som Professionsbachelor i Ernæring og sundhed. Det var derfor også oplagt, at vi fik det til at passe nogenlunde med, at jeg bliver færdig. Allerede da vi tog på kæreste ferie i Dubai i oktober sidste år, var vi faktisk klar over at vi det var det her vi ville.
Det har været den hyggeligste lille hemmelighed at gå og bære rundt på sammen. Vi har været kærester i rigtig mange år efterhånden, men man kommer bare lige lidt tættere på hinanden når man ved, at der vokser en lille mini udgave af os begge inde i maven på mig. Jeg er helt sikker på, at det er noget af det største der nogensinde kommer til at ske for os begge.
Jeg er med på at det godt kan gå hen og lyde lidt lyserødt alt sammen, men alle der har prøvet at være gravide før, vil sikkert kunne nikke genkendende til følelsen 🙂
Det her indlæg kunne sagtens gå hen og blive rigtig langt, for der er tusind tanker der flyver rundt i hovedet på en når kroppen ændrer sig og man er ved at skabe et andet lille menneske. Jeg slutter dog for nu, men tænker, at der fra tid til anden vil komme indlæg her på bloggen, der omhandler min graviditet (og moderskabet når vi når dertil). Både fordi jeg selv har haft gavn af at læse blogs om emnet, men også fordi det selvfølgelig bliver en rigtig stor del af mig fremadrettet. Hovedtemaet vil dog stadig være, som det hele tiden har været.
Jeg håber i stadig vil følge med i min lille verden 🙂
14914627_10211209058685324_1215675145_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødkålssalat med honningristede valødder