Get fit or die trying mig i r....

Get fit or die trying mig i r….

Vi kender dem sikkert alle sammen – de her såkaldte motivational quotes ala “get fit og die trying”, “luk munden og let røven”, “nothing tastes as good as skinny feels”, “dont stop when you’re tired, stop when you’re done” og jeg skal give dig. Det er vidst ikke svært at gætte, at jeg absolut ikke er fan af dem..

Egentlig kan jeg godt forstå, at de er så udbredt. De udstråler da helt sikkert at man har styr på det der med at leve sundt, og har kontrol over tilværelsen. Og det er vel sådan set også godt nok.

Problemet med dem (i følge mig), er dog at du nok oftest medfører dårlig samvittighed og magtesløshed, end de gør godt for noget som helst. Ja, i virkeligheden gør de jo nok lige præcis det modsatte af det der egentlig er formålet med dem. Det er oftest ikke sådan, at man blot skal læse disse motivational quotes, og så kommer lysten til broccoli langsomt snigende. Nærmest tværimod. For hvem ville dog ikke ønske at man havde så meget kontrol og selvdiciplin, at man kæmper røven ud af buksene i fitness hver dag, spiser umanerligt sundt og nemt takker nej til søde sager, fordi man er dedikeret? Ja jeg ville da  hvert fald gerne 😉 Det er jo langt fra sandheden for langt de fleste af os. Der er et der med at spise sundt og tage ned og træne, er sku nogen gange en udfordring, hvor alle de gode intentioner ikke fører ret meget med sig. Hvis man så samtidig får smidt en “nothing tastes as good as skinny fells” qoute lige i hovedet – ja, så er man da egentlig lidt ynkelig, som man sidder der med sin Marabou, selvom man rigtig gerne vil tabe sig.

Jeg elsker da selv min livsstil og træning, og jeg vil da nok også kalde mig dedikeret. Men selvom jeg er det, falder jeg da stadig i og spiser usundt. Og lige meget hvor meget man gerne vil leve sundt, så hjælper det sjældent at tænke at man bare skal tage sig sammen og gå i gang, hvilket de her quotes opfordrer til. Vaner ligger altså lidt mere dybt i en, end som så.
Derfor synes jeg de her quotes er, (sagt på godt dansk) lige til at lukke op og skide i. Hvis jeg var dig, ville jeg prøve at tage afstand fra dem og søge inspiration mere jordnære steder. Steder, hvor helt almindelige mennesker også kan være med. Det er i hvert fald ikke dig den er gal med, fordi du ikke lige kan finde motivationen til at spise luft eller motionere dig selv til udmattelse!13815040_10210203750233241_1617372126_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get fit or die trying mig i r....